13/12/2011 - VLADIMIR JOVANČIĆ(24) napadač i NIKOLA AKSENTIJEVIĆ (18) desni bek - omladinski reprezentativac, posetili su našu školu fudbala i družili se sa našim članovima.

Vlada i Nikola, su našim drugarima ispričali kada su i kako počeli da treniraju fudbal i gde su sve, u kojim klubovima igrali pre Partizana.

Nakon njihove priče usledila su pitanja naših drugara, prvo pitanje je bilo da li će im podeliti autograme, na šta su se svi nasmejali a naši gosti su odgovorili potvrdno. Zatim su usledila pitanja koji su im omiljeni golovi, Vladi je to gol protiv C.Zvezde a Nikoli protiv Slobode iz Užica, koji spada u jedan od njalepših u ovoj polusezoni. Nikola je trenutno član i omladinske reprezentacije Sbije, dok je Vladimir nastupao u kadetskoj reprezentaciji Srbije.

Posle zajedničkog slikanja usledilo je i deljenje autograma a i na kraju ono što deca najviše vole dodela paketića, ovaj put smo imali dva Deda Mraza u liku naših gostiju. Sa nama je bio i u ovakvim situacijama uvek neizbežni gospodin Dragan Pivljanin iz kompanije Đak sport, koji nam uz gospođu Jelenu Đondović iz kompanije Telekom, omogućio paketiće za sve drugare i sa kojom imamo višegodišnju odličnu saradnju.