21/12/2010 - ALEKSANDAR STANOJEVIĆ (37) - trener FK PARTIZAN (najmlađi trener u istoriji FK Partizan, osvajač titule šampiona države i jedini srpski trener koji je uveo srpsku ekipu u grupnu fazu Lige šampiona) posetio je našu školu fudbala i družio se sa našim članovima.

Sale Stanojević, uvek nasmejan, vedrog duha i pozitivnog razmišljanja u dijalogu sa našim polaznicima izneo je im svoj put kao igrača i kao trenera.

Najzanimljivija pitanja koje su mu postavili naši članovi bila su vezana za njegovu najomiljeniju utakmicu - to je već čuvena utakmica Anderleht - Partizan 2:2, i koji je mu je najlepši gol - Cleov gol makazice protiv Hajduka iz Kule, na šta je jedan naš mlađi član rekao da je video gol i da se seća da je tad bilo 8-2 za Partizan, Sale ga je uz osmeh ispravio i rekao da je bilo 2-0.

Posle zajedničkog slikanja usledilo je deljenje autograma a i na kraju ono što deca najviše vole dodela paketića, pošto Deda Mraz još nije stigao zamolili smo Saleta da on podeli paketiće i da se slika sa našim fudbalerima. Tu je bio i g-din Dragan Pivljanin iz kompanije Đak sport, koji nam je omogućio paketiće za sve drugare i sa kojom imamo odličnu saradnju, on je Saletu predao poklon njegove firme a zatim je i Đorđe Nikolić - kapiten 2001. godišta u ime svih nas uručio Saletu poklon naše škole fudbala.

Sale nas je pozvao da u prolećnom delu sezone budemo gosti i na treningu i na utakmici šampiona Srbije ekipe FK Partizan.